Doorgaan naar hoofdcontent

Blij met een dooie mus

C&A vroeg mij feedback. Uw mening telt! You opinion counts. Help us make your C&A shopping experience even better! Ik schreef daarom het volgende: Onlangs (30-9-17) kocht in Sneek een artikel van 29,90 Ik kreeg hierbij een éénmalige cadeaubon uitgereikt van 10,00 euro. Een paar dagen (01-10-17) daarna kocht ik in uw filiaal in Leeuwarden meerdere artikelen ten bedrage van 124,70. Bij de kassa daar wilde ik mijn in Sneek ontvangen cadeaubon van 10,00 euro inwisselen. Dat bleek helaas niet mogelijk. Zo blijkt op de achterzijde van de bon te staan: geldig van 09 oktober t/m 29 oktober 2017. Helaas voor mij, maar wat een zeperd. Normaliter geeft Ce&A een kadobon geldig bij de eerstvolgende aankoop. Dat was in mijn geval 1 oktober 2017. Dat beeld had ik voor de ogen! Ik voel me als klant door de cadeaubon actie van C&A op het verkeerde been gezet en ik ben daardoor teleurgesteld. Ok ik geef het toe; ik had op de achterzijde van de bon (de kleine lettertjes) moeten letten. Bespaart u mij voortaan dergelijke truttige acties. U maakt uzelf belachelijk en stelt uw klanten teleur.

Populair

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

NO FILTER - ROLLING STONES

Arnhem - De rock-royalties Jagger & Richards c.s. sloegen zondagavond de maat in het legendarische Gelredome. No doubt about that ! De No Filter Tour van The Stones overtrof in allerlei opzichten mijn stoutste verwachtingenStrak format en identieke setlist als eerder in Kopenhagen.What-you-see-is-what-you-get!  We hadden stille hoop op Play with Fire, maar dat mocht niet zo zijn, helaas.
Voor de giant gig, op weg naar ingang L van het stadion voor een Mojo-Premium staanplaats in de Golden Circle; jaja na 47 jaar in de Amterdamse RAI, nu een topplaats in het Arnhemse Gelderedome. Buitengewoon goed zicht op de totale Show, je kon de band bij-wijze-van-spreken bijna aanraken, prachtig geluid en bijzonder aangenaam publiek in de buurt. Gezellige mensen!

Van te voren vlug nog even op de foto met enkele mastadonten uit het recente Friese popbandjes verleden: Durk Hogenterp Reboelje (L) en Roelof Valk Wildpower. Kijk HIER voor een kleine iphone-foto-impressie


Griezelen, gruwelijk eng.

Kinderboekenweek 2017 Griezelen, gruwelijk eng.