maandag 8 februari 2016

Inspiratie is de adem van de Geest ADay2Inspire 2016

Na een natte, vervelende winter is het voor velen prettig en voor anderen misschien wel spannend of juist dapper om met goede moed een nieuw voorjaar in te stappen. Op een buitengewoon aangename en gezellige manier. Doe dat met veel positieve inspiratie. Inspiratie is de adem van je Geest! Gun jezelf een dergelijk spannend cadeau. Je bent het meer dan waard! Vorig jaar mocht ik ook meedoen met de Inspiratiedag! Een dag om te beleven.  Echt A Day2Inspire. 
Ik ben nu ook zeker weer van de partij! Jullie toch ook! Laat je geriefelijke plekje nou eens even lekker los en durf - samen met anderen - op een veilige manier, onder professionele leiding een nieuwe stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Zoals gezegd: "Omdat je het waard bent"
Een mix van jong en oud is op de Inspiratiedag 2016 vast besloten onder leiding van deskundige en inspirerende sprekers, zichzelf open te stellen voor flonkerende nieuwe inspiratie. Zoiets werkt absoluut door!

Ik weet het...het is allemaal best spannend, maar ook veilig en echt super gezellig. Het wordt een onvergetelijke dag, kan ik je verzekeren! Zie ik je op 1 april a.s. bij Van der Valk in Sneek?
Come On Let It Happen!!

Klik hier voor een foto-sfeerimpressie van de Inspiratiedag van vorig jaar. Alle andere informatie HIER op de website van Inspiratiedag 2016. Lees de bio's van de inspirerende inleiders van de Inspiratiedag 2016