Doorgaan naar hoofdcontent

Een Rizla Potje in de Topklasse

Sneek-  Vandaag. Zuidersportpark, Topklasse-wedstrijd OnsbosoSneek - IJsselmeervogels. De wedstrijdanalyse is achteraf eenvoudig te maken: OnsbosoSneek maakte er een echte Rizla wedstrijd van: Dat betekend ONS rolt beter, plakt beter en voetbalde beter!
De Sneker Weerman, gelukkig weer langs de lijn, was gehuld in een blauw geel cambuur-jekje. 

How come? "Speciaal aangetrokken om een statement te maken tegen ueber SCH fan en ONS blogger Henk van der Veer"
Henk is vanmiddag de grote afwezige onder de toeschouwers. Boze tongen "Up The Hill" beweerden voorzichtig, zoiets van: "Een weekje Rode Portjes aan het weg-tikken in de Algarve"
Nou ja...vooruit dat ligt ook nog in Europa!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel