Doorgaan naar hoofdcontent

B.V.R Sneek 2016

Ik had vroeger behoorlijk frisse aversie tegen die schrale afgedankte en gehavende rotzooi op De Bazar Veiling Rommelmarkt in Sneek. Alweer geruime tijd is - met het oog op duurzaamheid en hergebruik van spullen - mijn tegenzin in positieve zin veranderd. De BVR kan zich inmiddels geruime tijd jaarlijks op mijn komst verheugen. In het Vinyl platen aanbod van de BVR vind ik altijd wel een kleine verassing die mijn dag weer bijzonder maakt. Zo kocht  ik zaterdag jl tien LP's voor tien euro. Ik geef toe Vangelis, Jean Michel Jarre, Gruppo Sportivo, The Cars, China Crisis behoren niet tot de buitencategorie in mijn vinyl collectie, maar ik ben toch weer blij dat ik ze heb kunnen toevoegen. Mijn klassieke platenverzameling heb ik daar-en-tegen aangevuld met twee juweeltjes o.a. een plaat van de Engelse Kathleen Ferrier samen met The London Philarmonic Orchestra o.l.v.  Sir Adrian Bout. Deze Bach & Händel Aria's zijn opgenomen in 1952 en zijn van een verbluffende goede kwaliteit. Mijn reeks van Kathleen Ferrier is nu aardig uitgebreid. Ja... en dan heb ik nog één LP gekocht: een Guilty Pleasure waarvan ik de naam hier echt niet ga noemen. 
Lezers die mijn blog langdurig en met enige frequentie lezen zijn misschien in staat deze artiest te raden.
Ik vind de naam van deze rebus wel in mijn mailbox

Sneek - De BVR 2016 tijdens de Lente in Kerstsfeer: Love It.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel