Doorgaan naar hoofdcontent

Jeroen Deen legt het nog één keer uit!

Sneek, vrijdagmiddag 17:38 uur in Galerie Bax. 
Jeroen Deen legt het nog één keer uit. 
De kunstenaar vertelde vanmiddag in de inleiding kort over zijn bijzondere creaties, die de kijker een hele andere blik op de stad Sneek geven: ,,Over mijn werk? Ik vind het leuk om mensen dingen te laten zien, vooral de dingen die in eerste instantie niet interessant lijken. Ik kan genieten van ‘het moment’ – het vluchtige – en kan daar ook sentimenteel van worden als het voorbij is.”
Deze momenten legt Deen vervolgens graag vast in beeld. Hiervoor maakt hij ook veel gebruik van zijn mobiele telefoon en Social Media. Eigenlijk zijn het allemaal snapshots van momenten – nu vertaald naar een grafische tekening.  Hij verklaart daarna zijn tentoonstelling voor geopend.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond