Doorgaan naar hoofdcontent

Ordeverstoring Sneekweek?

Sneek - In de buurt van de rotonde bij de wijk Pasveer, richting Leeuwarden nabij de Oostelijke Standsrondweg had de politie zaterdagvond om ongeveer 21:15 uur een groot aantal vermeende cambuur supporters op de korrel. Op last van de Burgemeester van de Gemeente SWFryslân organiseerde een massale politiemacht in de vorm van personeel, auto's, motoren, een jacht op vele jonge Liwadders gezamenlijk optrekkend in VW Golfjes en andere vergelijkbare middenklassers. Kennelijk allemaal op verdenking van mogelijke ordeverstoring in Sneek tijdens de SneekWeek15. De toonplicht van ID kaarten van de angstig-gespannen betrokkenen bleek een probaat middel om de bange vermoedens van SWF's burgervader te staven.
Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer