Doorgaan naar hoofdcontent

HEA! The Making of....met Sneker Weerman Dirk van der Meer

Sneek - De Potten. Vanmiddag op uitnodiging van Weersinformatie Sneek TV opnamen bijgewoond voor het programma HEA! Morgenavond staat Weerman Dirk van der Meer bij Omrop Fryslân in de schijnwerper. Hij vertelt uitgebreid en gepassioneerd over zijn liefhebberijen. Het Weer. Bovendien komt de fotografie en het filmen met een z.g. drone uitgebreid ter sprake. Vanuit grote hoogte maakt Dirk bij de Potten bijzondere lucht opnamen met zijn drone. U ziet prachtige beelden vanuit het perspectief van onze gevederde vrienden. Dat levert echt buitengewoon mooie plaatjes op van Het Starteiland en De Potten. Een ware must see voor de echte Sneek-chauvinisten onder ons! Dat is nagenoeg iedereen die in Sneek woont of verblijft. Dirk zou Dirk niet zijn als hij zich niet voor de TV camera van de Sneker taal zou bedienen. Hij strooit in het interview kwistig met anekdotes maar spreekt ook vrijmoedig over zijn herstel van een ernstige ziekte. Hij lardeert het gesprek erg handig met allerhande Sneek promoties. U krijgt ook nog een inkijkje in Dirk's weerstudio in Sneek-Oost.
Vanuit hier verzorgd hij zijn dagelijkse weerpraatje en worden de foto's en filmbeelden nader bewerkt. Morgen allemaal kijken naar HEA! Bij Omrop Fryslân!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel