Doorgaan naar hoofdcontent

Gooi het eens over een andere boeg !!

We belonen onszelf zo nu en dan met een gezellig uitstapje, weekendje-weg, dagje Rijksmuseum, avondje Theater, dagje Artis, een rondvaart in de haven van Rotterdam, een dagje shoppen in de Negen Straatjes of in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam

Ik nodig jullie uit om het nu eens over een totaal andere boeg te gooien. 
Persoonlijk beveel ik de Inspiratiedag 2015 bij jullie aan. 
Je raakt de hele dag geïnspireerd door het programma, de 
fantastische ambiance en de omgeving van Hotel van der Valk te Sneek.

Je moet dit echt zien als een cadeautje voor jezelf!

Deze dag wordt echt een verrassende ervaring, waarin je op originele en ongedwongen wijze aangereikt wordt, wat je nodig hebt om weer dichter bij je innerlijke vrijheid te komen. Bij je persoonlijke inspiratiebron, zodat je de kracht en creativiteit hervindt om problemen te overwinnen, dromen waar te maken of te ontdekken welke kant je op wilt met je leven. Letterlijk en figuurlijk: een stap naar de lente. Laat de donkere en koude wintermaanden achter je!
Stel je geen diepgravende gesprekken voor of groepssessies, waarbij je elkaars hand moet vasthouden. Het wordt een inspirerende dag met als hoofdthema: delen is vermenigvuldigen. Daarnaast is er voldoende tijd ingeruimd om gezellig met elkaar lekker te eten en te drinken. Een belangrijk onderdeel is het delen van kennis en het uitwisselen van ervaring met gelijkgestemden.

Door HIER te klikken vind je nadere bijzonderheden over het programma, de inleidingen en de inleiders. Stuk-voor-stuk ervaren, begaafde en betrouwbare mensen. Inspirerende sprekers, die zijn gevraagd om gerichte inleidingen te houden die positief zullen beklijven en waaraan je nog vaak terug zult denken.
Stel je mijn persoonlijke toelichting op prijs? 
Bel mij op onderstaand nummer of stuur mij een mailtje

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond