Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn afterparty bij Bruce Springsteen

amnesty international
Vorig jaar was ik aanwezig bij de gig van Bruce Springsteen en zijn E Street Band in Nijmegen. Het optreden in het Volkspark De Goffert maakte onderdeel uit van de Wrecking Ball World Tour. Zoals verwacht maakte ‘The Boss’ er weer een groot feest van.  De organisatie was in handen van Mojo Concerts. Zij noemen zich: "A Live Nation Company".  Zij bemoeien zich met van alles-en-nog-wat. Van kaartverkoop tot catering. Het meenemen van drank en voedsel is ten strengste verboden en wordt vooraf bij entre bijzonder streng gecontroleerd. Mij best....op één klein probleempje na! Ik heb 's avonds laat zoals zovelen, mijn eigen ritueel. Dat is voor mij het met mate nuttigen van een stukje Friese droge worst van Weidenaar.
Zover gaat de service van deze "A Live Nation Company" vanavond in De Goffert, echter niet. De oplossing had ik thuis al bedacht. Ik wikkelde twee droge worstjes van Weidenaar in een stukje plasticfolie en stop die vervolgens in mijn brillenkoker. Ik was er nagenoeg zeker van, dat ik die golden-wonder-boys van de Mojo's-Security hiermee tijdens de controle volledig om de tuin ging leiden. Ja hoor...! Appeltje-Eitje! De heer en dame bij de ingang - met glimlach en in uniform - wensten mij nog veel plezier! Ik moet zeggen alles die avond was verder door Mojo tot in de puntjes geregeld. Kwaliteit, maar kostbaar. Maar, beter duur als niet te krijgen. Verder moet je op zo'n avond op je eigen creativiteit vertrouwen en op natuurlijk ook op de Friese droge worsten van Weidenaar. Een absolute aanrader tijdens je eigen afterparty van een Bruce Springsteen optreden!
p.s. Klik ook nog even op de link bij de foto!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel