Doorgaan naar hoofdcontent

Help,Help ! Hylper Vlagje Verloren

Onlangs op weg naar het Skûtsjesilen van Sneek naar Woudsend verloor ik -voor zover ik kan nagaan in de Jeltesleat tussen PM Kanaal/Koevorde en Heeg - mijn Hylper Flagjen. Stokje recht ongeveer 50/60 cm lang en het Vlagje ongeveer 20/30x30 cm. Dit kleinood betekend veel voor mij. Zonder dit vlaggetje heb ik het gevoel, dat er iets aan mijn bootje ontbreekt. Een dergelijk vlagje is jammer genoeg niet meer verkrijgbaar.
Via Facebook en Twitter doe ik nu regelmatig oproepen naar Watersporters en andere gebruikers van de Friese Vaarwegen. Zo probeer ik mijn geel/groene parel weer in bezit te krijgen.
Graag dit bericht delen en retweeten, waarvoor nu alvast en bij voorbaat mijn onmetelijke dank. Ben benieuwd of het via deze actie op de social media lukt. Help aub met delen en retweeten!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel