Doorgaan naar hoofdcontent

Een Selfie met een BandjesTeeShirt

A selfie a Day keeps the ......away.
R. is geen liefhebber van "Bandjes-Tee-Shirts" voor oudere mannen. Ik heb er nog wel een paar in de kast. Zal ik nooit wegdoen. Draag ze zelfs op mijn selfie. 
Deze bijvoorbeeld. Sta ik gistermorgen in de rij bij de kassa van AH met een half wit, groet een jonge man mij vriendelijk. In eerste instantie zie ik niet direct wie hij is. Een fractie later herken ik hem direct. Natuurlijk, het is: P, lange tijd niet gezien, al een beetje kalend maar met maximale uitstraling. "Tja moeilijk om te zien nou, met zoveel haar ervoor" antwoord hij ad rem en een beetje plagerig in mijn richting. Vervolgens zegt hij lachend: "Mooi teeshirtje, Man!" Hij meent het echt, maar nog mooier is, dat hij het Bandje ook nog kent. De kassière lacht minzaam mee, maar snapt er niets van. Klik: 16 Horsepower.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond