Doorgaan naar hoofdcontent

Johan Feenstra My type of Guy....Stem Lijst 2 Plek @4Natuurlijk twittert Omer Kaya zichzelf regelrecht in de Gemeenteraad van SWF. De Warme Wind of de zachte Bries van Blogger Henk van der Veer in de rug. Daarom focus ik vandaag op Johan Feenstra, de nummer 4 op de PvdA lijst. Hij woont in Sneek in dezelfde straat als ik. Stem op zeker, stem een Sneker. Johan Feenstra speelt een eerlijke, oprechte en gepassioneerde rol in de gemeenteraadsfractie. Andere bijzonder invloedrijke PvdA-ers, die elders bestuurlijk actief zijn, noemen Johan Feenstra een van hun belangrijkste adviseurs. Ik weet wel waarom! Hij is een sterke gemeenteraadskandidaat met een Open Vizier. Professioneel gepokt en gemazeld in de Gemeentepolitiek. Johan Feenstra bezit een uitstekende dossierkennis. Hij bezit een langdurige bestuurlijke ervaring. Zijn afgelopen optreden in de Gemeenteraad van SWF is de beste voorspelling voor zijn toekomstige optreden. Open, eerlijk, flexibel, gericht op samenwerking. Een buitengewoon burger-en oplossingsgerichte kandidaat voor jou en vele anderen! Hij wil de thuisblijvers ook een gezicht geven.
My type of Guy....Johan Feenstra - Stem Lijst 2 Plek @4

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel