vrijdag 3 mei 2013

Houkepoort revisited

Het ging vanmorgen meteen los! Nieuws over het uitbreidingsplan de Houkepoort in Sneek. Eerst een item in de Leeuwarder Courant. Daarna een persbericht van het OM en commentaar op het blog van Henk van der Veer. Alsof dat niet genoeg was rond de klok van twaalf ook nog een heuse persconferentie in het voormalige Stadhuis van de Gemeente Sneek. Hotshots Apotheker en Stoel gaven het locale journaille tekst en uitleg ober der actuele stand van zaken met betrekking tot de vermeende malversaties bij de uitvoering van Houkepoortplan in Sneek. Geen belangrijk nieuws. Een bekend verhaal over een doorgeslagen projectleider. Dus ben ik vanmiddag maar eens in mijn sloepje gestapt en heb ik een handvol foto's gemaakt van de huidige situatie aldaar! Het idee van de Stad Sneek dichterbij het Sneekermeer meer is als volledig geslaagd. Kijk maar naar de beelden. Good news travels fast! 
Hier heeft de voormalige Gemeente Sneek wel een heel bijzonder woongebied gecreëerd, dat zijn weerga in het Noord-Nederland echt niet kent.
Het Nieuwe Wonen en het Nieuwe Werken aan het water naast de hoofdverkeersader A7.
Het hoogst bereikbare menselijk geluk in het hedendaagse wonen en  het ultieme rendement van de Randstad in amper een uur gaans met je BMW-leasebak, binnen handbereik.
Een absolute must voor diegene, die zich thuis voelt in de ratrace van een binnenkort weer aantrekkende economie.
De ketelmuziek over vermeende vervalste bladzijden in kontrakten met aannemers over het bouwrijp maken en het allerlaatste nieuws hierover kun je natuurlijk lezen in de Leeuwarder Courant en bij het onvolprezen Sneker internet-journaille Henk en Wim.