Doorgaan naar hoofdcontent

Luister en huiver. Je wudde der mismoedich fan.....

Deze week kocht ik in Noord-Holland een prachtig polyester kajuitbootje met een dito bijbehorende buitenboord motor. Alles in een puike staat. De jeugdige verkoper, een aspirant scheepsbetimmeraar van professie en  ik sloten op een bijzondere prettige wijze snel een deal met de ons tegenwoordig ten dienste staande digitale media. Onderhandelen kan ook een feestje zijn. Vrijdagmiddag aanstaande zou de boot op een tandem in de Bellstraat in Sneek, nabij de trailerhelling worden afgeleverd. Maar er rust kennelijk geen zegen op. Van de aangeslagen jeugdige verkoper kreeg ik zojuist het volgende mailbericht, waarvan de inhoud mij "de toanen ut begroat " Hallo mijnheer Anske, Wij hadden de afspraak om vrijdag de boot af te leveren en uw boot op te halen. Dat zouden we mogelijk moeten uitstellen want ze hebben afgelopen nacht mijn buitenboord motor gestolen door middel een stuk uit mijn spiegel te zagen. Mijn vader is met de verzekering in overleg. Ik zal de schade proberen te repareren, en een soortgelijke gebruikte motor proberen te kopen zodat ik u een gelijkwaardige combinatie weer te koop kan aanbieden. Zodra ik dit voor elkaar heb zal ik weer contact met u opnemen. Mogelijk bent u dan nog geïnteresseerd. mvg *********
Ik ken der nou even met de kop niet bij, meensen....de plysie skuuft suks onder 't kopke klein leed, mar ik as burger bin der doadsyk fan en dy jonge en syn familie ok!
Het allerergste is nog dat der heelers onder ons binne. Want der is gin dief sonder heeler
Mar morn de kop der wear foor! Een nieuwe dach met nieuwe kaansen en moogelikheden! Nou su!!Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond