Doorgaan naar hoofdcontent

Sneekspecials, Verbeelding en een Vleugje Dylan

Na de stille week voor Pasen, stond de afgelopen week in het teken van mijn feestje bij Cafe Vellinga in het kader van mijn 40 jarig arbeidsverleden. Cafe De Veehandel het Sneker Pantheon voor feesten en partijen, nostalgie, weemoed en verlangen.  Ik werd geraakt door de aanwezigheid en gelukwensen van mijn familie, collega's en vrienden , de vele brieven, kaarten en andere attenties, de aria O mio babbino caro van Puccini door Margarite, de Verbeelding door Han Revisted, Roger McGuinn, een Vleugje Dylan en Barry Hay door IboJan. Erik zijn anekdote over Feijenoord en de Kuip. De voordracht van Henk's Sneekspecials en de betrokken presentatie van het geheel door Maaike.
Ik had echt het speciale gevoel, dat ik gedragen werd.
Jullie hebben mij een groot plezier gedaan!

Arbeidsjubileum 40 jaar Anske Smit in Cafe Vellinga Sneek

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel