Doorgaan naar hoofdcontent

Niets is wat het lijkt in Amsterdam

Niets is wat het lijkt! Dit laatste twitterde ik van morgen aan Diederik Samsom. Ik gaf hem het ongevraagde advies volgende week het voorlopige aanblijven van die sneue staatssecretaris  Weekers uit te ruilen tegen de niet strafbaarheid stelling van illegaliteit. In mijn optiek moet de sociaal-democratie in deze roofstaat tussen de Dollard en de Schelde op bres staan voor mogelijke illegalen. In liberalen en christendemocraten heb ik - op dit punt - weinig tot geen vertrouwen. Te weinig Sameritaan! Bij het tellen van hun principes slaan ze kennelijk in crisistijd deze over! Ver-van-het-bed. Tijden hebben tijden, zei mijn moeder (God heeft haar Ziel) altijd. Het kan verkeren. Drie en dertig jaar geleden stond ik niet onwelwillend tegenover het standpunt van de kraakbeweging. Momenteel verblijf ik in de Hoofdstad in een prachtig grachtenpand aan de Brouwersgracht, dat er zonder de toenmalige kraakbeweging in deze betaalbare (woon)vorm never nooit was gekomen. Straks ga ik de stad in om de sfeer te snuiven. Morgen ben ik voornemens de abdicatie van H.M.Beatrix en de inhuldiging van Willem Alexander bij te wonen. Precies, wat ik zeg... Niets is wat het lijkt!.
p.s. vanavond extra foto editie

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel