Doorgaan naar hoofdcontent

De Sneeker Middag 2013 komt eraan!!
Weet je nog:  De Sneeker Middag 2013 komt eraan!!
Op zondagmiddag 24 maart aanstaande is er weer een Sneeker Middag in Café Vellinga, Korte Veemarktstraat in Sneek. Ook dit jaar wordt het weer een middag vol verhalen, gedichten, poëzie en muziek door Snekers, over Sneek en omstreken en vooral voor Snekers. 
Naast een aantal bekende artiesten, hebben we ook veel nieuwe talenten kunnen contracteren. Zo hebben we muzikale optredens in de vorm van klassiek gitaar en zelfgemaakte liedjes door Diederik en Elsa, Femke Hottinga, Ilse Hoekstra en Anne Floor Hoitinga. Gedichten zullen met enthousiasme worden gedeclameerd door Cor van der Wal, Joost Oomen, Wietske Krist, Anske Smit, Henk van der Veer, Marrit Jellema, Han Bosma en Sieds Wierda. En verrassende verhalen zullen worden verteld door Siebolt Hartkamp, Bob Reen  en Jaqcues Monasch.  Neem je zakdoek mee want tranen door humor of emotie zijn niet uitgesloten.
Het programma van deze middag is als volgt:
Vanaf 14.30 uur ontvangst in Café Vellinga aan de Veemarkt 
15.00 aanvang muziek, gedichten, verhalen en muziek 
17.00 – 18.00 borrel
De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.  
Graag tot 24 maart aanstaande in de café Vellinga in Sneek! 
Met vriendelijke groet, Organisatiecomité Sneeker Middag

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond