Doorgaan naar hoofdcontent

Blond, Brunette en Jong...Wie?

The Lost Slides. Part II.....
Op 29 oktober 1983 werd ik op de grootste Anti-Kruisraketten demonstratie van de vredesbeweging ever in Den Haag links en rechts geëscorteerd door deze twee prachtige dames. Een one-day-stand onderweg in de bus en gedurende het verloop van die overweldigende demonstratie, waarbij meer dan een miljoen mensen op de been waren in de Hofstad. Ik ben nog steeds trots ben op het feit, dat ik er toen bij was. Helaas ben ik deze lieftallige en vredelievende dames uit het oog verloren. Zoals zo vaak en zoals John Lennon het treffend zegt:"Life is what happens to you, while you're making other plans! Ik ben benieuwd hoe het dertig jaar na dato nu  met ze gaat..... hebben ze nog steeds zo'n mooi rood hart zoals toen?
 

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer