Doorgaan naar hoofdcontent

Sneker Twitter-account gehackt

Dat twitteren best wel link kan zijn bewijst onderstaande hackvoorbeeld binnen onze eigen Sneker digitale snitter stadsgrenzen. Hoe een bio schaamteloos ijdel gebruikt wordt. Gisteravond las ik hogelijk verbaasd een tweet op Hootsuite van de bij velen bekende cardioloog Oomen van ons Antonius Ziekenhuis.
Ik heb Oomen  al geruime tijd toegevoegd aan de lijst van Snekers die ik volg.
Ik zag zaterdagavond o.a. de volgende opmerkelijke berichten in mijn tijdlijn voorbij komen....Gelukkig vond er -zoals je ziet - nagenoeg direct adequate reactie en rectificatie plaats.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond