zondag 16 december 2012

Wie maakt me los voor SR mini glazen huis in Sneek?

Hallo dames en heren Babyboomers, fans, liefhebbers en tweede-generatie male en female fans van de Golden Earring (op Vinyl ). Natuurlijk willen wij allemaal graag een Johnny make believe of een Long Blond Animal  zijn. Dat is natuurlijk maar voor weinigen weggelegd, alleen voor jullie. Ja...Jullie!! Maar daar staat wel iets tegenover! Laat ik bij mijzelf beginnen. Ik stel mijn exclusieve Golden Earring Vinyl LP collectie en enkele solo platen van Barry, George, Rinus en Cesar voor het draaien beschikbaar (wel onder strikte voorwaarden, dat begrijp je) om er - in een apart blokje-  een aantal nummers van te draaien door de DJ's in het mini-glazen huis in Sneek. Daar staat tegenover, dat we voor dit niet alledaagse onderdeel met zijn allen een zo hoog mogelijke prijs moeten betalen! Een hoge prijs die helemaal ten goede komt aan het fantastische goede doel. Ik zoek hiervoor sponsors, adviseurs om dit idee te dragen en om het op een optimale manier te vermarkten voor het GlazenHuisSneek Serious Request. Kom op! Wie maakt me los?
Ik denk speciaal aan mijn vele snittervrienden Toine Dinkelberg, Gert Jan Hermus, Jos Kroon, Dirk van der Meer, Henk van der Veer, Gerben Scholten, Willemijn Veldhuizen. Dan last but not least de vijfde colonne snitteraars e.v.a Hylpers tevens Grutte en Lytse Sudwesthoekers waarvan ik zeker weet, dat een groot aantal van jullie Earring-fans zijn.

ajsmit@home.nl   (t) 0613708514

Kijk rustig rond in de schakist met de titels van de Vinyl Elpees van de Golden Earring
*NB: NOT FOR SALE !

Richard Visser en Bas Hollenberg over glazen huis.

Serious Request in Sneek

foto Joy Liew-On

foto Bas Hollenberg
Zaterdagmiddag tijdens het eetfestijn "Lekker Sneek" bin ik as Sneker blogger/twitteraar interviewt deur verslaggever Henk van der Veer namens www.112SWF.nl   Henk wu mien mening wete over de Sneker variant van de 3FM actie Serious Request. Een soort fan miny Glazen Hús in Sneek. Henk had eerder vanmiddag ok al een gesprek met Ds Maarten Mook, die ferklaarde dat ok de plaatsleke PKN kerken ut inisjatyf un warm hart toedrage! Het is zelfs een opdracht, namenlijk die van de naasteliefde. Kiek dat fyn ik fanuut de kerk, klare taal. Late we der met syn allen - as opmaat naar het Kerstfeest- een mooi insamelingsfeest van make en probeare su feul mooglik geld bijelkaar te sprokkelen .Want inderdaad (kerst) feestviere foar dit goeie doel is inderdaad een soort fan opdracht met een hoge dosis naastenliefde.
Je geeft alleen wat je kunt missen, aldus een anonieme bezoeker op "Lekker Sneek" Hij slaat de spyker oppe kop!