Doorgaan naar hoofdcontent

Luister en Huiver....


Dat sommige kabouter-agentjes het wel heel erg bont maken bij het vangen van dieven en boeven ter bescherming van de eerbare burgerij, getuigt de bekende en bijzonder populaire DJ Berry van der Markt vandaag op zijn Facebook pagina. Hieruit blijkt, dat het soms wel heel lang duurt voordat de Politie je beste kameraad weer is. Een mogelijke vergelijking met het recente incident met DJ Flexican ?
Lees verder het eigen relaas in cursief van DJ DirtyBerry:
"Over toeval gesproken: Het is drie uur 's nachts Maaike en ik komen net uit Amsterdam. Punish en Alvaro opgehaald, en thuis afgezet. We hadden de auto van Maaike haar ouders mee, en waren op weg naar Folsgare om de auto terug te brengen. Tussen IJsbrechtum en Folsgare rijdt er een auto op ons af begint met de lichten te knipperen en zet de auto dwars op de weg. Wij vol in de ankers. Stapt er een vrouwelijk agent uit een burgerauto, met zaklamp schijnt ze in onze auto andere hand op haar wapen. Wij schrikken ons dood, zij schreeuwt door haar portofoon  "Ik heb hem!!!" Rode peugeot, man met blauw adidas jasje, en witte pet!!' 
WTF ik rij in een rode peugeot, heb mn nieuwe blauwe adidas jasje aan en witte pet op!!!! Teeering!!!! Ondertussen nog een politie auto schuin achter me. Agent helemaal gek! Ja er is net een poging tot diefstal geweest en jij voldoet aan het signalement!! Waar was je?! Wat doe je hier?!! Ik alles uitleggen, agenten me niet geloven, had parkeer/tank bonnetjes nog. En nog niet willen geloven. Mij dik ondervragen alles! Ondertussen arriveerde de man bij wie was ingebroken. Moest de auto uit, kofferbak open alles! Zegt die man nee dit is hem niet, hij had geen wit vlak op zijn rug! Weer alles uitleggen! Mocht uiteindelijk gaan.. Hoe focking toevallig is dat dan!! shhhiiitttttt"

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond