Doorgaan naar hoofdcontent

Iemand moet doen....

In 058 schrappen bestuurlijke culturele non-valeurs in het openingsprogramma van het nieuwe Provinciehuis,  de echte Fryske talenten...Schande van die lui en ook nog ambities tonen voor KH 2018. Down the Drain!


Facebook-twitter maat, trombonist en dichter in het Snekers Marten Visser skreef mij 't folgende en reageerde op mijn snitteraktie voor Jazzsinger Renske de Boer:


Goeie Anske, Hierbij Renske met "Summertime" welke wij opgenomen hebben met het "Jumpin'Jazz Orchestra".
Groeten Marten Visser

Waauw wat een kanjer, die Renske de Boer. The Real Thing ! Kijk en luister naar deze clip en retweet via Twitter en verspreid via Facebook


Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel