Doorgaan naar hoofdcontent

Tony MacAlpine

Sneek - 25 februari 2012, Zaterdagavond Het Bolwerk. Vorige week nog - samen met een stel Sneker holy tweeps in een moordend tempo biertjes gekanteld op de massieve klanken van het CCR coverbandje The Fortunate Sons! Nu - een week later - staat daar ineens een hele grote internationale gitaarheld op het podium van Het Bolwerk. Tony MacAlpine met zijn Band. Het mooie virtuoze gitaar-meisje (23) komt uit Israël. Ze staat in haar laarzen, prachtig! De bassist is afkomstig uit Rusland. De Drummer uit Brazilië en Maestro MacAlpine zelf uit de USA.
Als vader @interalphanskevan een zoon met een Rockhart en nog heel veel meer @peterkoolsmit, ontkom je niet aan je heilige plicht/opdracht tot een gezamenlijk bezoek aan deze Hoogmis in de gewijde Sneker Poptempel.
Ik had sterk de indruk, dat Thys Wadman met zijn zoon ook bezig was aan zo'n zelfde ritueel, maar met een belangrijk onderling verschil:  ik was mijn oordopjes niet vergeten......"It hie wol wat minder kennen...!" aldus Thys, daarbij doelend op het kneiterharde geluid. Desalniettemin hors-qualitytime! 
In twitter-taal: MacAlpine Beyond Human, Poly Rhytms #hellyeah, String Skipping, arpeggios etc sickstyle #shredhero. De spullen van de Meastro MacAlpine zijn: o.a. Ibanez, Hughes&Kettner en DiMarzio
Hier zijn de beelden van de Band. Ik vind ze mooi! Gewoon actie, geen poes-pas, zo uit de heup geschoten....

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer