Doorgaan naar hoofdcontent

Onder de voet van de Brandaris

Donderdag meegewerkt aan een publieke avond in ET10 Midsland over de inrichting/een herstelplan van de Terschellinger Grie. Een stukje historisch Terschellinger landschap met achterstallig onderhoud.
Vanochtend door ijsgang in de Waddenzee en langdurige sneeuwbuien in West, een amusante sur-place in de gezellige lobby van Hotel Nab. In de straat mensen lopend in een dik pak sneeuw. Geen auto's aanwezig. Wat een weelde !
D'r binne mindere plekjes met dit kouwe winterse weer. 15:00 uur back in Town 


Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond