Doorgaan naar hoofdcontent

Hoeveel bestuurlijk onbenul wil je hebben.

Wat ik vandaag op teletekst weer lees over SWF overtreft mijn stoutste verwachtingen. Hoeveel bestuurlijk onbenul wil je hebben!? Bestuurlijke wanprestatie?  Erger nog: Sneek is weer eens flink de Klos! De gemeente SWFryslan heeft besloten dat de vestiging van de popkelder in de Geauwbrug definitief niet door gaat. Aan het einde van het veeleisende besluitvormingsproces heeft de Gemeente plotseling kennelijk de tegenwoordigheid van geest, dat de popkelder slechts ontsloten is via een bestaand fietspad.
Een ding is wel duidelijk: "De voorbereiding van de plannen nabij de Geauw, die overigens al van ver voor 2009 dateren, zijn met-de-rug-naar-elkaar-toe gemaakt!"
Door de jarenlang - mogelijk door niemand in het proces opgemerkte slechte ontsluiting - wordt er nu even snel, een veel te-kort-door-de-bocht-besluit genomen! We skippen de popbunker! [...]Maar zo zijn we nu getrouwd SWF. Er bestaat een eenvoudige oplossing! Een jullie bestuurders en ambtenaren rekken je der maar eens flink voor op! Wat zullen we nu beleven? Beloofd is beloofd!
Het bestaande fietspad verbreden en koppelen aan de openbare weg.
Langdurige, juridisch dichtgetimmerde, ruimhartige ontheffing verlenen voor voertuigen van de popbunker gebruikers en hun staf.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond