zondag 31 juli 2011

Pink Project

Sneek - Sneker Simmer. Vollebak, gisteravond op het terrein aan de Bolswarderpoort. Kosten nog moeite zijn gespaard om de mensen door de Sneker Simmer klaar te stomen voor toekomstig bezoek aan Teater Sneek.
De hele Sneker-en-wijde-omgeving Pink Floyd generatie uit de seventies (blikjebier, zwaarsjekje en gehuld in een Lee-spijkerjasje van SIPKE) verruilden de heilige zaterdagavond, opgetrommeld door Ben van der Knaap c.s, hun stekje op de skaileren bank voor een "muzikale reis door veertig jaar Pink Floyd geschiedenis, compleet met lichtshouw, screensfilms enz" Zelfs aan de quadrophonische geluidseffecten was gedacht" En of het goed was? Nou wis-en-waarachtig! Want laten we wel wezen. Er gaat echt niks boven zo'n prachtige immense bijzonder bombastische liveshow!
Bovendien ook nog eens in je eigen stad. Wat hebben wij een rotleven.... hier in Sneek.

Dirk van der Meer (ja, de Weerman) reageert via de Snitter op bovenstaande:
Als echte Pink Floyd liefhebber heb ik een andere mening daarover. Ik heb Pink Floyd diverse malen live gezien en ben wel eens naar PF project geweest (kwamen uit Engeland), maar mist gewoon dat...Pink Floyd geluid. Het zal wel gezellig en druk zijn geweest, maar een kritische muzieknoot hoort hier op zijn plaats. Natuurlijk een duim voor diegene die dit organiseren, gratis nogwel, maar zelf zit ik te wachten op een goede groep die niet wordt nageaapt. Waar zijn de tijden van weleer, de Sneekwave met de Ramones bijvoorbeeld! Wat dat betreft mis ik al jaren grote namen van buitenlandse artiesten cq groepen in ons mooie stadje.

Zelf heb ik nog een p.s je. (Ik had geen voorkennis)
Wat ze jammer genoeg niet speelden:
Summer 68
Shine on you crazy diamond 
Arnold Lane en 
Interstellar Overdrive (favo van Peter KS)