vrijdag 8 juli 2011

Mijn PvdA kandidaat voor Sudwest Fryslan...

Henk Deinum (R) Ritsko van Vliet stelt de vragen.
Alles wat hier in de buurt digitaal en analoog iets meent voor te stellen meldt vandaag, dat de Sneker PvdA er Andries Ekhart als nieuwe wethouder is benoemd in de Gemeente Leeuwarden. De geruchten over zijn kandidatuur deden al geruime tijd de ronde. Mijn visionaire tweets wezen destijds vrijwel als eerste in de richting van 058! Hij volgt Marco Florijn op, die in Rotterdam inmiddels aan de slag is. Andries vanaf deze plek en vanuit mijn rode hart, mijn oprechte gelukwensen. Gelukkig blijven de twee Johannen als ankermannen nog op hun post in Raad. Johan Feenstra houdt de belangen van Sneek mede in de gaten en Johan Langbroek doet dat voor Hylpen (Hindeloopen). Is mijn hart ook weer gerust. Maar wie is nu een geschikte opvolger voor Andries Ekhart? 
Volgens mij is dat Henk Deinum. Hij  is de perfecte kandidaat-wethouder voor de gemeente Sudwest-Fryslan. My type of Guy. Misschien niet voor direct, maar wel op de middellange termijn. Born and Raised in Workum. In diverse belangrijke functies o.a. bij de woningcorporatie en natuurlijk als succesvol wethouder gepokt en gemazeld in Leeuwarden. Is een belangrijke kandidaat, een sterke persoonlijkheid en zeer zeker in staat om in de vroedschap van SWF de steden Sneek en Bolsward krachtig te neerzetten. 
Hij is bovendien een hele goede frontman. Ook tijdens de toekomstige verkiezingen, want diie staan, voordat je het weet - door alle personeelswisselingen - zo weer voor de deur.