Doorgaan naar hoofdcontent

Niets om aan te trekken.....?

Sneeker Snitteraars, ueberbloggers en andere liefhebbers gebruikers/verbruikers van de social media, opgelet!  Jullie zijn Uniek, Ja Jullie! No-doubt-about -that! Niks om aan trekken tijdens de Sneekweek? Kom nou toch! Het wordt echt Show-time in Sneek! De  grote mode-hype van de Snkwk 2011 wordt morgenvroeg om 10:00 uur gepresenteerd op de Marktstraat, tegenover het Stadhuis van de voormalige gemeente Sneek.  De camera's van de bekende zender GPTV zender zullen ruimhartig aandacht besteden aan deze presentatie. Snitteraars, ueberbloggers en andere liefhebbers, jullie kunnen ter ondersteuning van het speciale goede doel in het bezit komen van een Sneekweek T-shirt met het exclusieve unieke opschrift : " Ik Snitter, Dou ok?"
De bijzondere kleur, de styling en de pasvorm zorgen ervoor, dat je zonder blokken of blozen met een bijzonder populaire en een buitengewoon onweerstaanbare uitstraling in het bruisende en kolkende Snkwkgwl 2011 kunt storten.
So Be There! Wanneer? Vrijdagmorgen 10:00 uur  in Sneek, Marktstraat t/o Stadhuis.
Ik ben zeker aanwezig!
De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Aangepast Zeilen met als bezielende front-vrouw en B.S. Maria Poiesz


Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel