Doorgaan naar hoofdcontent

Tot slot: Gele Vaasjes in de Markstraat....

Nou, noch een...dan!
"Ik bin krèk teruch, sit nokkie met culi. Friese Poort un 10+ met gerookte earpelsalade en tiramisu fan súkerbroad+berenburch" aldus een tweet zaterdagmiddag van Miss Snitter: Wietske Krist.
Het wordt zo langzamerhand een traditie in de periode eind juni, begin juli meestal vlak voor de zomervakantie. Ik bedoel het sponseren van goede doelen. Vorige week nog de Activity Run voor o.a fondswerving voor de gehandicaptensport Stichting Fit door Sport (FDS) op het veemerkterrein in Sneek.
Opbrengst van meer dan vijfduizend euro. G o e d e m i d d a g!!
Zaterdag stond de traditionele smulpaaperij voor veel snekers LekkerSneek weer op de agenda. Het was wederom een fantastische gebeurtenis in en rond het witte-tenten-dorp, aan de voet van die oude Martini. Een schitterend gemêleerd publiek genoot met volle teugen. Superlatieven zoals heerlijk, prachtig en gezellig klonken alom. Een hoog onderons gehalte! Opbrengt meer dan twee-en-een-half-duizend euro bestemd voor het goede doel de Stichting Doe een Wens.
Tenslotte deze unieke eerste zaterdag in juli nog even in bijzonder gezelschap en buitengewoon geanimeerd afgehecht op de Marktstraat -:)

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel