Doorgaan naar hoofdcontent

Pink Project

Sneek - Sneker Simmer. Vollebak, gisteravond op het terrein aan de Bolswarderpoort. Kosten nog moeite zijn gespaard om de mensen door de Sneker Simmer klaar te stomen voor toekomstig bezoek aan Teater Sneek.
De hele Sneker-en-wijde-omgeving Pink Floyd generatie uit de seventies (blikjebier, zwaarsjekje en gehuld in een Lee-spijkerjasje van SIPKE) verruilden de heilige zaterdagavond, opgetrommeld door Ben van der Knaap c.s, hun stekje op de skaileren bank voor een "muzikale reis door veertig jaar Pink Floyd geschiedenis, compleet met lichtshouw, screensfilms enz" Zelfs aan de quadrophonische geluidseffecten was gedacht" En of het goed was? Nou wis-en-waarachtig! Want laten we wel wezen. Er gaat echt niks boven zo'n prachtige immense bijzonder bombastische liveshow!
Bovendien ook nog eens in je eigen stad. Wat hebben wij een rotleven.... hier in Sneek.

Dirk van der Meer (ja, de Weerman) reageert via de Snitter op bovenstaande:
Als echte Pink Floyd liefhebber heb ik een andere mening daarover. Ik heb Pink Floyd diverse malen live gezien en ben wel eens naar PF project geweest (kwamen uit Engeland), maar mist gewoon dat...Pink Floyd geluid. Het zal wel gezellig en druk zijn geweest, maar een kritische muzieknoot hoort hier op zijn plaats. Natuurlijk een duim voor diegene die dit organiseren, gratis nogwel, maar zelf zit ik te wachten op een goede groep die niet wordt nageaapt. Waar zijn de tijden van weleer, de Sneekwave met de Ramones bijvoorbeeld! Wat dat betreft mis ik al jaren grote namen van buitenlandse artiesten cq groepen in ons mooie stadje.

Zelf heb ik nog een p.s je. (Ik had geen voorkennis)
Wat ze jammer genoeg niet speelden:
Summer 68
Shine on you crazy diamond 
Arnold Lane en 
Interstellar Overdrive (favo van Peter KS)

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer