Doorgaan naar hoofdcontent

Kassiekijken

Vroeger - in het bijna televisieloze tijdperk in de vijftiger/zestiger jaren - keek ik in Hylpen voor een Stuiver bij een incidentele zwart-wit-tv bezitter, op woensdag en zaterdag met andere kinderen naar programma's zoals De Verrekijker, Pipo de Clown, Dapper Dodo, Okkietrooi, RikkelNikkel, Coco en de Vliegende Knorrepot, Het huisje van de vier Windstreken en natuurlijk Snuf en Snuitje (laatste twee buitencategorie!)
Dankzij kabelboer ziggo kan ik vanmiddag voor 5,95 op mijn voor huidige begrippen gedateerde panasonic colour-tv kijken naar Ajax - FC Twente. Pay-per-view. In Enschede zijn sommige supporters helemaal leip. Dit beeld zagen de Twente spelers gisteren vanuit de spelersbus op de snelweg.
De foto is gemaakt door FC Twente's fysio Ralph Speerstra.
Voordat Ralph ging studeren en Sneek verliet, vocht hij nog een aardig potje Kyokushin Karate hier bij Sportclub FenF

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!



Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer