Doorgaan naar hoofdcontent

Friese Kust

In een van mijn vorige blogjes schonk ik ruim aandacht aan het Jaarverslag 2010 van mijn werkgever DLG. Ik nam  toen gemakshalve een tekstgedeelte over, met bronvermelding. Vandaag een foto en een kleine bijdrage uit het Gaasterlandse Landschap. Het Oudemirdumer Klif. Het land van de Gaasten. Misschien later meer hierover. Nu even naar de show van Jan Smit kijken op het Martiniplein in Sneek.

Fries kust - Oudemirdumer Klif. Op de voorgrond een stukje erosie Je ziet een bovenste laag teelaarde en daarna een dik pakket keileem.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond