Doorgaan naar hoofdcontent

Stem op 2 maart Pro Cultuur

Banner voor de campagne na de schreeuw nu de stem
In Amsterdam wordt mijn weblog ook onder sommige theatermakers gelezen, gelet op onderstaand mailtje, dat ik ontving. Natuurlijk doe ik mee. Jum toch ok!?
Hallo Anske, Ik doe een beroep op jouw grote lezersschare in de Hylper en Friese taal. De website www.nadeschreeuwnudestem.nl wordt maandag 21 februari gelanceerd. De site laat per provincie en per partij zien wat de cultuurprogramma's inhouden van de provinciale staten verkiezingen. Na de Schreeuw NU de Stem roept op om vooral te gaan stemmen op 2 maart en vooral VOOR een partij die Cultuur hoog op de agenda hebben staan. De Schreeuw om Cultuur van honderdduizenden kan het kabinet negeren, onze Stem niet!
Help je ons vanaf maandag de website onder de aandacht te brengen in Friesland? en iedereen te laten stemmen voor cultuur! 

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel