Doorgaan naar hoofdcontent

Doe eens gek..Stem op een goede-doelen-ambassadeur!

Vergroten? Klik op foto!
Wullah People let me takki you 1 ding....Ik blijf in een betere wereld geloven en ik raad u aan hetzelfde te doen. Het is de enige weg, volgens mij! Via krant (LC vandaag) via emails van collega's bij DLG en zelfs vanmiddag gewoon op straat (via een spontane actie van de voor mij totaal onbekende moeder van de eveneens onbekende Femke) Op de Frittemaleane - ik was te voet en geequipeert met blauwe AH boodschappentas op weg naar de gelijknamige en populairste supermarkt van Sneek e.o. in de Middelseelaan - stapte ze van de fiets en ze gaf mij, enigszins verontschuldigend haar laatste strookje met een stemadvies om via internet te stemmen haar dochter."Het strookje is niet van de Jehova's getuigen, hoor, maar van mijn dochter"! Zij heeft de wens om goede doelen ambassadeur van de postcode loterij te worden. "Om de wereld wat mooier te maken" zegt ze zelf. Kijk...voor dat soort targets val ik als een blok! Laat het teken van mijn toevallige ontmoeting op de Frittemaleane niet toevallig zijn om op Femke en haar vriend Ralf te stemmen. Als u niet in het toeval gelooft vormt het uitbrengen van uw stem toevallig ook geen beletsel.....Zo is het toevallig ook nog eens een keer!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer