zaterdag 17 april 2010

Brisant

Vandaag twee - voorzover je kunt spreken van - highlights, om in te lijsten.
Met ons nieuwe sloepje genaamd "Hylper" jaja.....de witte plakletters voor de naam zijn inmiddels via internet besteld, vanmiddag een tochtje gemaakt. Dubbel geritste jasjes, sjaal om en high-collar-up! Op verkenning het ruime sop van het het Sneekermeer op. Langs de Oeverlanden en eilanden overal plukjes karakteristieke gele Dotterbloemen in bloei. Herauten van de Friese waterkant. Brisant! Het voorjaar is begonnen!
Langs de overige butlannen Bruine Kiekendieven, Buizerds, Aalscholvers, Grauwe ganzen, Wilde-eenden, Waterhoentjes, Meerkoeten en Toppereendjes noem maar op.
Langs de Groene Dijk heeft het oude landschap de laatste jaren een complete metamorfose ondergaan. Veel grondverzet! Een nieuwe kano-route naar het Snitsermar, peperduere Simmerhuskes vakkundig volgens de logica van de tekentafel geplakt tegen het het Galgelaan en de infrastructuur van een complete nieuwe stadsuitbreiding Houkepoort.
Welk één kwaliteit. Sneek dichter bij het Snekermeer. Overigens vanmiddag geen spoor van een ijslandse aswolk waargenomen.
Daarna bij de website Inschrijven.nl mij digitaal aangemeld voor de halve marathon Beerenloop op  7 november 2010. Ik moet wel even wennen aan het idee dat ik dan inmiddels bij de categorie Mannen 60 hoor! Ondanks alles ben ik toch geboren voor het geluk, Ik heb zo'n gevoel, dat er dan weer een nieuwe wereld voor mij open gaat! Ik ben benieuwd!