Doorgaan naar hoofdcontent

Circus Belly

Een paar dia's van Circus Belly


Momenteel bezoekt Oostenrijkse Circus Belly Wien van de familie Roman Zinnecker Sneek.
‘’CIRCUS BELLY HET DIERENRIJKSTE CIRCUS IN NEDERLAND’’heeft zijn tenten opgeslagen op een terrein nabij de manege. Belly Wien is een van de modernste circusondernemingen van Europa. Het beschikt over een eigen elektriciteitscentrale, een moderne toilettenwagen en een royale circus restauratie.
Het circus presenteert een internationaal klassiek circusprogramma onder het motto:
" CIRCUS ZOALS CIRCUS HOORT TE ZIJN ".
Een circusshow voor jong en oud met acrobaten, jongleurs, clownerie en veel dieren.
Het 2 ½ uur durende programma wordt gepresenteerd in een geweldig mooie, nieuwe viermasten chapiteau met 800 comfortabele zitplaatsen.
In het voor- en het najaar wordt onze chapiteau heerlijk verwarmd door hetelucht-units.
U kunt o.a. genieten van een indrukwekkende vrijheidsdressuur van prachtige, gitzwarte, Friese paarden, Indische olifanten, Syberische tijgers en een unieke groep exoten bestaande uit : kamelen, watusi runderen, lama's, zebra's en de giraffe Kenay.
Directeur Roman Zinnecker presenteert in een humane dressuur zijn prachtige groep Siberische tijgers.

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond