Doorgaan naar hoofdcontent

Brisant

Vandaag twee - voorzover je kunt spreken van - highlights, om in te lijsten.
Met ons nieuwe sloepje genaamd "Hylper" jaja.....de witte plakletters voor de naam zijn inmiddels via internet besteld, vanmiddag een tochtje gemaakt. Dubbel geritste jasjes, sjaal om en high-collar-up! Op verkenning het ruime sop van het het Sneekermeer op. Langs de Oeverlanden en eilanden overal plukjes karakteristieke gele Dotterbloemen in bloei. Herauten van de Friese waterkant. Brisant! Het voorjaar is begonnen!
Langs de overige butlannen Bruine Kiekendieven, Buizerds, Aalscholvers, Grauwe ganzen, Wilde-eenden, Waterhoentjes, Meerkoeten en Toppereendjes noem maar op.
Langs de Groene Dijk heeft het oude landschap de laatste jaren een complete metamorfose ondergaan. Veel grondverzet! Een nieuwe kano-route naar het Snitsermar, peperduere Simmerhuskes vakkundig volgens de logica van de tekentafel geplakt tegen het het Galgelaan en de infrastructuur van een complete nieuwe stadsuitbreiding Houkepoort.
Welk één kwaliteit. Sneek dichter bij het Snekermeer. Overigens vanmiddag geen spoor van een ijslandse aswolk waargenomen.
Daarna bij de website Inschrijven.nl mij digitaal aangemeld voor de halve marathon Beerenloop op  7 november 2010. Ik moet wel even wennen aan het idee dat ik dan inmiddels bij de categorie Mannen 60 hoor! Ondanks alles ben ik toch geboren voor het geluk, Ik heb zo'n gevoel, dat er dan weer een nieuwe wereld voor mij open gaat! Ik ben benieuwd!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel