Doorgaan naar hoofdcontent

Glossy Gerda

Gerda krijgt vandaag in de tweede kamer een motie van treurnis aan haar rok. Een bijzonder kinderachtige reactie van haar politieke tegenstanders. Flauwe jaloerse lui eigenlijk. Neem nou de reactie van zo'n Waalkens....brrrrr!
Vandaag kreeg ik persoonlijk een brief van Gerda in de bus. Zij schrijft mij o.a.
Voor u ligt een speciale, eenmalige uitgave van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.Het ministerie van LNV bestaat 75 jaar. Al driekwart eeuw werken LNV-ers aan een solide agrarische sector, een mooi buitengebied en een gezond voedselpakket. Ik vind dit lustrum een goede gelegenheid om de buitenwereld te laten zien hoe wij dan doen. En hoe belangrijk dit is voor het dagelijkse leven van 16 miljoen Nederlanders [...] Gerda heeft de uitstraling van een Glossy. Beleidsterreinen van LNV hebben glamour. Landbouw, Natuur en Voedsel prikkelen onze zintuigen.
Gerda bedankt voor het tijdschrift. Het bulkt van de zinvolle informatie!!
Wij LNV-ers gaan a.s. zaterdag met plezier naar het grote pretpark in Kaatsheuvel.
Ik ben het roerend met je eens "Be Good And Tell It" and of course after all "Keep on Running" (Gerda Verburg is een fanatieke hardloopster, interalphanske.)

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond