maandag 19 oktober 2009

The Undertaker from Hell

Vandaag in het Sneeker Nieuwsblad, op de sneker internet nieuws-sites veel aandacht voor de Internationale Kyokushin Karate Waterpoortcup op zaterdag j.l. in de Sneker sporthal. Het Sneker fighting-couple Belle en Peter Smit haalden beiden de finales. Zij werden in deze editie van de Waterpoortcup 2009 verdienstelijk tweede.
De internationaal vermaarde Kyokushin Karateka Gerard Gordeau uit den Haag was ook met zijn team aanwezig in Sneek. Gerard Gordeau is een kanjer op zijn gebied met een longlist aan prestaties van Sneek tot Tokio. Hij staat erom bekend, dat hij met zijn leerlingen alleen op toernooien van hoog niveau wil uitkomen. Zij komen voor pittige partijen. En die hebben we zaterdag gezien. Hij kreeg waar voor zijn geld, onze bekende Hagenaar! Prachtige vechtsport van een bijzonder hoog niveau. Ik mocht Gerard Gordeau alleen fotograferen: "Als het maar voor een site is, die netjes is" Ik heb hem beloofd, dat het voor een degelijk sneker weblog bestemd is.

1e Ultimate fighter van de wereld. Heeft in het buitenland de bijnaam:”The Undertaker from Hell”. 9e dan Kyokushinkai Karate (Budo-Kaikan) 7e dan Sei Budo Kai,4e dan Kyokushinkai Karate (N.K.A.) 2e dan Full-Contact Karate (U.S.A.), hoogste graad Savate (Boxe Francaise) ,4e dan Oyama Karate