Doorgaan naar hoofdcontent

Kyokushin Karate Examen


v.l.n.r Syds Pasma, Bert de Vries, Dita Klijnsma, Sensei Frank Liew-On, Senpai Sinisa Cosic, Wilbert te Have, Paulien Leonora en Lea Koenen deden zaterdag examen tot het behalen van verschillende kleuren banden in hun sport, het Kyokushin Karate. Een veeleisende klus, met confronterende en intensieve onderdelen.
Lea Koenen (onderwijzeres en dochter van oud HubertSneek ster-voetbal-speler Harry Koenen) helemaal rechts op de foto deed examen in de bruine band. Een zware klus. Zij moest voor het examen eerst 12 km hardlopen, daarna volgden verschillende bijzonder zware examenonderdelen waar onder het onderlinge sparren en de altijd spectaculair ogende breektest.
Alle kandidaten zijn geslaagd. Proficiat.
Persoonlijk had ik het genoegen om met deze fantastische sporters mee te doen op het onderdeel hardlopen.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel