Doorgaan naar hoofdcontent

Breaking

Breaking.
* 6:45 uur Ik sta op. Een dik pak sneeuw buiten.
* 07.23 uur buurman Siep komt zojuist vanaf Schipholmet de auto de straat binnen rijden. Bruin verbrande kop gescoord op Gran Canaria.
Mijn sneeuwboard van de Gamma moet er aan te pas komen om zijn auto van de straat te halen en bij zijn woning te parkeren.
* 8:10 uur Arriva - ineternet: heeft nog geen treinen op tijd, wisselstoringen e.d.
* 9:00 uur Ik besluit op het fietsje naar Sneek-Noord te gaan. Een gokje wat deze dag gaat brengen.....

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond