Doorgaan naar hoofdcontent

Der mag ok niks meer, teugenswoordig.


De afgelopen week stond in het teken van de voorbereiding van Kyokushin Karate Waterpoortcup. Aanstaande zaterdag is het weer zover. De gemeente Sneek biedt alle bezoekers voor de Sneker sporthal dit weekend gratis parkeergelegenheid op het Veemarkt terrein. Een goed getimde sponsordaad van onze vroedschap.
Alle buitenlandse deelnemers kunnen hun auto gratis parkeren!
Dicht bij de Arena. Maar ook dicht bij de Waterpoort. Dit maakt natuurlijk een super goede indruk op de Europese Kyokushin Karate officials, scheidsrechters en atleten. Sneek forever. De eerste karateka's zijn vannacht al in Sneek gearriveerd. Zij worden met een vorstelijk ontbijt in de watten gelegd door hotelier en sponsor Rob Hopster van het Rode Hert .
Woensdagavond hadden we een briefing voor alle vrijwilligers. Tijdens het doornemen van de spelregels, doadskoppen utdele is feboden, hoorde ik tijdens de diapresentatie van de z.g. verboden technieken, een gouden reactie in het snekers, achter in de zaal:" Der mag ok niks meer, teugenswoordig"

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond