Doorgaan naar hoofdcontent

The Undertaker from Hell

Vandaag in het Sneeker Nieuwsblad, op de sneker internet nieuws-sites veel aandacht voor de Internationale Kyokushin Karate Waterpoortcup op zaterdag j.l. in de Sneker sporthal. Het Sneker fighting-couple Belle en Peter Smit haalden beiden de finales. Zij werden in deze editie van de Waterpoortcup 2009 verdienstelijk tweede.
De internationaal vermaarde Kyokushin Karateka Gerard Gordeau uit den Haag was ook met zijn team aanwezig in Sneek. Gerard Gordeau is een kanjer op zijn gebied met een longlist aan prestaties van Sneek tot Tokio. Hij staat erom bekend, dat hij met zijn leerlingen alleen op toernooien van hoog niveau wil uitkomen. Zij komen voor pittige partijen. En die hebben we zaterdag gezien. Hij kreeg waar voor zijn geld, onze bekende Hagenaar! Prachtige vechtsport van een bijzonder hoog niveau. Ik mocht Gerard Gordeau alleen fotograferen: "Als het maar voor een site is, die netjes is" Ik heb hem beloofd, dat het voor een degelijk sneker weblog bestemd is.

1e Ultimate fighter van de wereld. Heeft in het buitenland de bijnaam:”The Undertaker from Hell”. 9e dan Kyokushinkai Karate (Budo-Kaikan) 7e dan Sei Budo Kai,4e dan Kyokushinkai Karate (N.K.A.) 2e dan Full-Contact Karate (U.S.A.), hoogste graad Savate (Boxe Francaise) ,4e dan Oyama Karate

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

For a Limbo Dancer