Doorgaan naar hoofdcontent

Donatas Imbras

At ut ´n bitsje met sit komt disse wereldster ok naar de Internationale Kyokushin Karate Waterpoortcup in de Sneker Sporthal op saterdach 17 oktober 2009. Nyt as vechter. De Waterpoortcup is puur voor amateurs. Syn status yn de Karatesport is enorm. In de Baltische staten en in de bakermat van 't Fullcontact Kyokushin Karate, Japan kan hij allang nyt meer stukken. Hij komt waarschynlik met naar Sneek as coach fanne de karatejeugd ut Litouen. It unyke an Donatas is, dat hij as swaargewicht en boomlange kerel, vecht suas een lichtgewicht dat doët. Met bisonder feul tempo in syn spel, een perfecte taiming en begenadigd met een werklik flitsende technyk. Kyk marres naar dit filmpke. Kèn je siën hoe hij de lui van de mat beukt en veegt. Je hoeve echt gin kenner te wesen om te siën dat dit een vechter is fan de opperste butenkategory Mooi nou, dat sun jonge gewoan een wykentsje met komt naar de Sneker Sporthal en sich inset as een soort van jeugdleider. Sempai hiet suks. Gewòn sù sonder pretèntys! Gouden!

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel