Doorgaan naar hoofdcontent

Sneek-Week-Hit 2009

Een populaire liedjeszanger uit Volendam - tevens naamgenoot, maar dit terzijde - wil een zomerhit scoren met een leuk gerookt coca-reggae-liedje met paling smaak. Volgens een ANP bericht heeft Jan Smit met zijn Surinaamse collega Damaru een nieuwe versie van het nummer Mi Rowsu (mijn roos) beter bekend als 'Tuintje in mijn hart', opgenomen. Plamuur voor de deuk in zijn imago?
Nee hoor,absoluut niet! Het wordt een megahit en de Sneek-Week-Kraker van 2009!
Dit is het resultaat van een weddenschap die Jan Smit onlangs won van VARA-radio-dj Giel Beelen. Drie weken geleden gingen Jan Smit en Giel Beelen in de ochtendshow van Beelen een weddenschap aan wie de meeste sponsors voor SOS-kinderdorpen kon binnenhalen. Smit won natuurlijk! "Wie anders?..." zou ik zeggen!
De tegenprestatie die hij van de dj eiste, was een duet met Damaru. De opnamen van de speciale versie van 'Tuintje' zijn inmiddels afgerond en de mix is bijna klaar. ,,Jan en Damaru zouden me het resultaat geven zodra het er is. Ik kan niet wachten om het te horen en natuurlijk te laten horen'', aldus Beelen.
(...) Dit weblog (met vooruitziende blik) introduceerde het clipje van Damaru als begin van de lente. Take a looke

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel