Doorgaan naar hoofdcontent

2009 Veemarkt Sneek (Holland) Activity Run


Een deel van de sneker Veemarkt was vandaag het decor van De Activity Loop. Een jaarlijkse gebeurtenis om geld in te zamelen voor de gehandicapten-sport in Sneek. Het was meer dan gouden, kan ik u zeggen.... Vele spraakmakende (sport)prominenten gaven acte-de-présence. Hardlopers Hein Keekstra, Jan Albert Veenema (zit morgen geheid in/bij de Top 5 van de Halve Marathon in Leeuwarden). Tafeltennisser Johan Vogelzang, de mede-organiserende kyokushin karateka's van de sneker Sportclub FenF: Mark Potma, Peter Smit, Klaas Jansen, Belle Smit-Dijkstra, Wijtze Mink en Gert-Jan Pels, Olympiade deelneemster Maria Poiesz, de voormalig olympia volleybal official Ron du Bois en Wethouder voor sportzaken Tom Metz van de Gemeente Sneek, die deze geslaagde fundraising-happening afsloot rond de klok van vijven met de overhandiging van een cheque van € 1.250,00

In de diavoorstelling zien we een random-play van de tafeltennis-uitdagers (tegen betaling van een bijdrage voor het goede doel) tegen localhero Johan Vogelzang. 
De rommelmarkt. Enthousiast rockende Bandjes o.a. Eric Wessels en syn maten, een heuse house DJ en natuurlijk De Sponsorloop! 
Ook allerlei andere geld-genererende-activiteiten,  zoals het draaiend rad, de heerlijke hamburgers van Jansen-en-Jansen, houten paarden ring-steken-race, handboogschieten, spring-en-speel-kussens waren zeer in trek bij het enthousiaste publiek. 
De beroemde IJsbar van Min 12 was de hele dag - als hoofdact voor de inwendige mens  - prominent als medesponsor aanwezig! Ook het succesvolle bedrijf BO-RENT behoorde tot de sponsoren!
De eind-opbrengst van dit alles blijft nog een verrassing.....maar wordt ommegaande bekend gemaakt!
:

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond