Doorgaan naar hoofdcontent

Jimmy Lafave een klassieker

Jaren leden sagen R en ik Jimmy optreden op een doordeweekse dach, in het toen noch Theater Romein in Liwarden. 's afens flug even eten en hup naar Liwarden. Ik was direkt fekocht. Johan Derksen fan de Voetbal International spatte der ok inne sââl  rôan. Ik wist wel, ha'k alle's lesen, dat hij ok een echte liefhebber fan dit type musiek is.
Later hoorde ik, dat Derksen manager was van Jimmy Lafave. Doët der ok niet toe, lûûster mar naar disse....der zit een karakteristieke snik in syn stem. Dat maakt em een klasse apat! Derom kèn en mag hy disse:  This Land ok doën. Anderen binne net echt en derom hier feul te ongeloofwaardich foar.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel