Doorgaan naar hoofdcontent

STILL’s MIDDELZEERÛTE

Vanmorgen vroeg heb ik een wandeling gemaakt. Ik koos een deel van het tracé van de Middelzeerûte. Heerlijk het sungazig van Jacob Brandsma in de praktijk gebracht. Toen ik thuis kwam had ik een rooie kop van het zonlicht. Het pad voerde langs mij langs de wijken Stadsfenne, Pasveer en Oudvaart. Prachtig weer om mijn bridgecameraatje FUJIFILM FINEPIX S1000FD eens goed uit te proberen. Onderweg zie ik veel nieuwe bewoners van de wijk de Oudvaart ijverig bezig met hun juist verworven stulpje. Een eindje verderop langs de oever van de Oudvaart zijn mensen en leveranciers druk in de weer met het de inrichting en woonklaar maken van de zojuist opgeleverde herenhuizen.

DSCF0080 DSCF0081 DSCF0082 DSCF0083 DSCF0084 DSCF0086 DSCF0087 DSCF0088

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Voetbalfeestje op Herfstavond

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's en waarden zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel