Doorgaan naar hoofdcontent

Meldpunt overlast


Dit bericht over Sneek las ik fandaach in de Liwarden Krant. Ik hef 't folgende gefaltsje anmelden. Ok om te kieken of 't werkt ja dan nee.
Teugenover 't Garagebedriëf aan de Frittemaleane sit al weken lang een enorm diep fracht-wagen-spoar inne groân van de berm in de sneker openbare rûûmte. Ik siënt elke mòrn en áfent as'k fiets van-en-naar 't Stasjon Sneek Noord.
De feroorsakers binne te beroërd om  't self even te (laten) herstellen. Der mùt even een krâântsje bij komme om de spoaren te slechten en op tevullen met groân. Fefolgens even egaliséére, opnieuw insaaie en klaar is Kees. Al-met-al, en alles rekent (manuur, kraan, aan-en-afvoer groan toch gauw weer een sjoutsje fan 'n slordigge 500 euri's en meer!
So iets wentele je as aansprakelike ondernimmer toch niet af oppe gemiënskap fan Sneek? Toch?

Populair

Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!For a Limbo Dancer

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel

Voetbalfeestje op Herfstavond