Doorgaan naar hoofdcontent

Bite Back

Op dinsdagavond 24 maart vindt ‘Bite Back at Breast Cancer’ plaats, een culinair evenement georganiseerd door de internationaal opererende vrijwilligersorganisatie ‘A Sisters Hope’ . Hotel-restaurant Nieuw Hanenburg steunt dit initiatief door naast een substantieel geldbedrag, 25% van de omzet van deze avond beschikbaar te stellen voor het onderzoek naar borstkanker.
‘A Sister’s Hope’ is een internationale organisatie, die probeert met evenementen het fenomeen borstkanker enerzijds onder de aandacht van het grote publiek te brengen en anderzijds geld in te zamelen voor onderzoek.
Twee keer vol
Rob Hopster, uitbater van Hotel Nieuw Hanenburg aan de Wijde Noorderhorne in Sneek, heeft van dichtbij meegemaakt welke impact deze ziekte op het dagelijkse leven van iemand kan hebben en bedacht zich geen seconde toen hij door de vrijwilligers van ‘A Sisters Hope’ werd benaderd. “Ik heb meteen mijn medewerking toegezegd en stel naast de entreefee , 25% van de omzet van die avond beschikbaar. Ik verdien er zelf geen cent aan. Sterker nog, het kost me alleen maar geld, want mijn mensen moeten wel betaald worden. Alhoewel mijn team, toen ze hoorden wat er de 24e maart gaat gebeuren, onmiddellijk aanbood om die avond voor niets te werken”, aldus Hopster.

Populair

Sneek, Su het ut Weest !

Sneek, Watchers&Liefhebbers.

Zie hier hoe een stukje van Sneek in de wijk Stadsfenne aan de Middelzeelaan in één week is ongevormd tot een krater. Een plek met eens vier woningen aan de rand van een groen wijkbosje. Op deze puinhopen verrijst binnenkort een Albert Heijn XL waarschijnlijk als een Fenix uit zijn As.

De Hamvraag met als hoofdprijs een musthave: Een tweedehands wasdroger van een bekend Noord-Koreaans merk.

Waar komt de compensatie voor de sloop van dat bosje en die woningen?.

Gemeenteraad SWF. Kom der mar in!Albert Heijn Middelzeelaan Bosje Bruut en Beschamend gesloopt

Kijk vrienden, één beeld zegt meer dan duizend woorden. De Sneker vroedschap deeluitmakende van de - in alles omvattende wijsheid opererende Gemeenteraad van Sùd West Friesland - is hiervoor direkt verantwoordelijk. Zij hebben veel te weinig bestuurlijke verantwoordelijkheid  genomen en garanties gegeven over in het geding zijnde thema's zoals omgeving en verkeer. Zij geven ruim baan voor het grote geld. Er worden binnenkort ook nog vier keurige goed onderhouden en bewoonbare burgerhuizen door de sloopkogel vernietigd. Op welke feitelijke plek (uitgezonderd o.m. de achtergevel van de nieuwbouw) dit openbaar groen wordt gekompenseerd en waar de gesloopte woningen worden herbouwd is ook een black box, In de stukken onvindbaar. Of wordt het weer een sigaar uit eigen doos zoals destijds bij de sloop van een deel van het Rasterhof park. Jullie mogen het zeggen. Ik heb er de buik vol van....

Voetbalfeestje op Herfstavond

Een filmpje over de aanleg van een dassentunnel